KULTURNYT - Julehilsen Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
Besøg Hjørring Kommunes hjemmeside

Kære kulturaktør

Hjørring Kommunes kulturafdeling ønsker dig en god jul og et godt nytår.  
 
Vi vil gerne bruge denne anledning til at takke jer alle for jeres utrolige engagement, kreativitet og bidrag til kulturlivet i Hjørring Kommune. Kulturen udfolder sig i hvert et hjørne af vores kommune. I by og land, hvor vi mødes i og om kulturen og kunsten. Vi er stolte af det kulturliv, som vi sammen skaber for borgere og besøgende i vores kommune.  
 
Når vi ser tilbage på året 2023, tænker vi især på det store arbejde, som har været med at danne en ny kulturpolitik for Hjørring Kommune, der skal vise retningen for den politiske indsats på kulturområdet i fremtiden. Denne kulturpolitik er dannet på baggrund af mange gode snakke med frivillige, udøvende og skabende kunstnere, kulturforeninger, kulturinstitutioner, borgere og mange flere.  Her vil vi gerne sende en særlig tak, til de af jer, der er mødt op og delt jeres ideer med os.  
 
Vi glæder os til at kulturpolitikken i 2024 skal ud at have et liv til gavn og glæde for alle borgere – og de der kommer efter os.  
 
Kulturpolitikken bliver politisk behandlet i byrådet den 28. februar 2024, og kort herefter vil der blive udvalgt indsatser på kulturområdet der løber i to år herefter. Vi glæder os til at arbejde endnu mere med at styrke kulturlivet i Hjørring Kommune.  
 
De bedste julehilsner
Team Kultur og Event
Hjørring Kommune