KULTURNYT fra Hjørring Kommune
 
 
 
 
 
 

Kalder alle kunstnere: Invitation til dialogmøde

Denne anden udgivelse af KULTURNYT består af invitation til alle kunstnere i Hjørring Kommune 
 
 

Hvordan kan kunsten være til gavn for hele kommunens udvikling?

Kære alle kunstnere bosat i Hjørring Kommune.

Kunst spiller en vigtig rolle i Hjørring Kommunes udvikling på flere måder. Vi inviterer jer hermed til et dialogmøde om hvilke rammer, der er brug for i en kulturpolitik, hvis den skal være med til at understøtte kunstens rolle og værdi til gavn for hele kommunens udvikling? Hvordan kan kunsten være en katalysator for en positiv forandring og hvilke rammer er vigtige at få sat i den kommende kulturpolitik for at understøtte denne forandring?

Vi ved, at kunsten spiller en vigtig rolle i vores kommunes udvikling. Derfor er vi nysgerrige på jeres input til at få sat de rammer i en kulturpolitik, som kan understøtte at kunsten er med til skabe udvikling i hele kommunen. Så mød op og del dine ideer med os: 

Mandag den 6. november kl. 16.00-17.30 Hjørring Rådhus på Hjørring Kommunes rådhus

Hjørring Kommunes Økonomiudvalg har besluttet at igangsætte en inddragende proces, der fører til formuleringen af en ny kulturpolitik. Kulturpolitikken kommer til at formulere den politiske ramme, som fremadrettet skal fastlægge en overordnet retning indenfor kulturområdet i Hjørring Kommune. Thomas Klimek og Mette Jensen er udpeget som Økonomiudvalgets repræsentanter i arbejdet med at tilrettelægge proces mv. sammen med forvaltningen.

Kulturpolitikken vil ikke blot styrke vores kulturliv, men også have en direkte indvirkning på kommunens vækst og udvikling. Derfor inviterer vi jer til en dialog om kunstens værdi og rolle i den sammenhæng.

Jeres indsigt og perspektiver som kunstner er afgørende for os i denne proces. Så kom og vær med til at sætte præg på den kommende kulturpolitik. Tilmelding senest den 2. november via dette link.

Kom og vær med til at sætte præg på den kommende kulturpolitik. Vi glæder os til at høre jeres input!

 

På vegne af Arbejdsgruppen for en ny kulturpolitik

Leif Lund Jakobsen, Leder af Kulturområdet, Hjørring Kommune

 

 

Tilmeld dig dialogmøde her